HÄMTAR ÖPPETTIDER... VISA ÖPPETTIDER
111

Bröllop

Bröllop

VI ERBJUDER ALLT SOM BEHÖVS FÖR EN LYCKAD TILLSTÄLLNING!

Hos oss hittar ni bröllopskonsultation med vår egna bröllopskoordinator, Cecilia Lindström. Hon hjälper er med allt inför ert bröllop som lokal, vigsel, mat, blommor, håruppsättning osv.

Varje år arbetar vi  med ungefär 20-30 bröllop. De flesta är sommarbröllop och sker mellan maj och september men vi rekommenderar även starkt att utforska den fantastiska inramningen som snön och den arktiska naturen bjuder på under andra delar av året som exempelvis januari till mars.

Vi arbetar med alltifrån större bröllop med över 50 gäster, till mindre hemlighetsfulla bröllop. De flesta av våra bröllopspar föredrar ett av våra skräddarsydda bröllopspaket, men vi erbjuder också möjligheten att helt anpassa ert bröllop efter era egna önskningar. Vilket alternativ ni än väljer är ni i trygga händer hos vår bröllopskoordinatorer som har god lokalkännedom och bra kontakt med alla underleverantörer och som kan guida er rätt genom alla viktiga steg inför bröllopet och den stora dagen.

Innan ni beslutar er för att beställa från oss till ert bröllop bokar vi alltid in ett kostnadsfritt möte. Där berättar ni mer om era önskemål och sen tar vi fram en offert in för ert bröllop.

Våra bröllopspaket

Bröllopsmat – paket 1
Offert via mail på olika matalternativ utifrån det kostnadsfria mötet. Rådgivning via mail och telefon kring maten. Bröllopsprovning av maten och leverans av maten inom Piteå kommun. Till detta alternativ ordnar ni själva med personal på plats.
3000 kr inkl moms + offererad mat

Bröllopskonsultation brons – paket 2
Offert via mail på olika matalternativ utifrån det kostnadsfria mötet. Två timmars rådgivning där vi planerar ert arbete fram till er stora dag. En färdig anpassad bröllopsplaneringslista att arbeta med. En gång i månaden mailkontakt med återkoppling och tips. Här sköter ni som bröllopspar det mesta själva och har en hjälpande hand vid behov. Bröllopsprovning av maten och leverans av maten inom Piteå kommun. Önskas det personal? Vi tar fram en offert utifrån era behov.
7000 kr inkl moms + offererad mat & ev. offererad personal

Bröllopskonsultation silver – paket 3
Offert via mail på olika matalternativ utifrån det kostnadsfria mötet. Vi träffas två timmar vid tre olika tillfällen där vi arbetar med era planer inför er stora dag. En gång i månaden mailkontakt med återkoppling och tips. En färdig anpassad bröllopsplaneringslista att arbeta med. Ni får hjälp med två leverantörer vad gäller möte, förhandling och offerter. Dessa två leverantörer väljer vi ut tillsammans. Här sköter ni som bröllopspar en viss del själva. Ni har en hjälpande hand vid behov och får hjälp att hålla er budget. Bröllopsprovning av maten och leverans av maten inom Piteå kommun. Önskas det personal? Vi tar fram en offert utifrån era behov.
15.000 kr inkl moms + offererad mat & ev. offererad personal

Bröllopskonsultation guld – paket 4
Offert via mail på olika matalternativ utifrån det kostnadsfria mötet. Vi träffas två timmar kontinuerligt, minst tolv gånger för att planera och arbeta med er stora dag. Ni har fri tillgång till mailkontakt och telefonkontakt under hela tiden. En färdig anpassad bröllopsplaneringslista att arbeta med. Ni får hjälp med alla leverantörer (om ni vill) vad gäller möte, förhandling och offerter. Vi arbetar ständigt med er budget, för att hålla era mål. Bröllopsprovning av maten och leverans av maten inom Piteå kommun. Önskas det personal? Vi tar fram en offert utifrån era behov. Ni får en gemensam faktura för hela bröllopet. På bröllopsdagen och dagen innan bröllopet ingår 20 timmar bröllopskoordinering från vår bröllopskoordinator. Här sköter vår bröllopskoordinator det tillsammans med er som bröllopspar. Ni har en hjälpande hand hela tiden, får hjälp att hålla er budget och vår bröllopskoordinator tar hand om er på er stora dag.
50.000 kr inkl moms + offererad mat & ev. offererad personal

 

För förfrågan! Maila oss på info@jarnspisenpitea.se

Varmt välkomna med er förfrågan!

Cecilia & Daniel med personal

BOKNING & BESTÄLLNING

HOS OSS KAN NI BESTÄLLA 24 TIMMAR OM DYGNET!

Vi erbjuder ett antala olika produkter att beställa och köpa via vår webshop. Ni hittar bland annat vår Järnpåse, säsongspåsar, bröd, kött osv.