Bröllop

Bröllop
Vi erbjuder allt som behövs för en lyckad tillställning!

Vi levererar allt från enkla, smakfulla bufféer till riktigt lyxiga tillställningar med egna kockar och servitriser, hemma hos er eller på lokal. Vi hittar den bästa lösningen tillsammans med er! 10 personer eller 700 personer spelar ingen roll. Vi har erfarenheter av både små och stora bröllop. Vi kan erbjuda bröllopsmat för avhämtning eller så leverarar vi allt som kan behövas inklusive mat, serveringspersonal, porslin, glas och bestick.

Nedan ser ni våra fasta bufféer och tallriksservade rätter. Innan ni beslutar er för att beställa från oss till ert bröllop bokar vi alltid in ett kostnadsfritt möte. Där berättar ni mer om era önskemål, sen tar vi fram en offert in för ert bröllop. Tveka inte att kontakta oss till er stora dag!

Menyer 1 sep 2018 - 31 aug 2019

Kontakt och bokning av möte
Maila er förfrågan till mig Cecilia Lindström på info@jarnspisenpitea.se 

Varmt välkomna med er förfrågan!

Beställning och bokning

hos oss kan ni beställa 24 timmar om dygnet!

Vi erbjuder ett antala olika produkter att beställa och köpa online. Ni hittar bland annat vår Järnpåse, matkurser, temamiddagar och provningar.

Information vid beställning/bokning
Har ni presentkort och vill nyttja detta på en av våra aktiviteter exempelvis för Järnpåsen? Ring till oss på 0911 -199 20 eller maila oss på info@jarnspisenpitea.se för beställning.

Glöm inte meddela vid beställningen eventuella allergier eller specialkoster. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

GDPR lagen
Genom att lämna dina uppgifter till oss i samband med beställningar/offerter/nyhetsbrev samtycker du till en sådan behandling av personuppgifter som beskrivs i vår integritetspolicy. Vår policy handlar mest om sunt förnuft och inte slarva med säkerheten runt dina personuppgifter, men vill du läsa mer så finns vår policy i text här.

Loading...