Våra produkter & aktiviteter

Våra produkter & Aktiviteter

Kvalité - Lokalt - Säsong.

Vi brinner för att ge er gäster och kunder lite mer kunskap. Därför har vi skapat en aktivitets sida där vi samlar allt vi vill dela med er. Här hittar ni bland annat matkurser, provningar, temamiddagar, matpåsar och en hel del annat. Välj att antingen boka någon av våra fasta datum eller kontakta oss för er egen aktivitet. Ni bokar och beställer våra aktiviteter längst ned på denna sida. Vi tar emot grupper från 10 personer på många av våra aktiviteter. För mer information når ni oss på 0911 -199 20 eller info@jarnspisenpitea.se

        

 

   

Beställning och bokning

hos oss kan ni beställa 24 timmar om dygnet!

Vi erbjuder ett antala olika produkter att beställa och köpa online. Ni hittar bland annat vår Järnpåse, matkurser, temamiddagar och provningar.

Information vid beställning/bokning
Har ni presentkort och vill nyttja detta på en av våra aktiviteter exempelvis för Järnpåsen? Ring till oss på 0911 -199 20 eller maila oss på info@jarnspisenpitea.se för beställning.

Glöm inte meddela vid beställningen eventuella allergier eller specialkoster. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

GDPR lagen
Genom att lämna dina uppgifter till oss i samband med beställningar/offerter/nyhetsbrev samtycker du till en sådan behandling av personuppgifter som beskrivs i vår integritetspolicy. Vår policy handlar mest om sunt förnuft och inte slarva med säkerheten runt dina personuppgifter, men vill du läsa mer så finns vår policy i text här.

Loading...