Veckans soppa

Veckans soppa
Lunch - Svenskt - Bröd

Måndag till torsdag lagar vi veckans soppa. Ni kan köpa med den till er arbetsplats/hem eller äta på plats hos oss mellan 11:00 - 14:00.
Vår soppa kostar 59 kr inkl bröd.

23 - 25 apr
Vegetarisk gulaschsoppa

29 - 30 apr, 2 maj
Broccolisoppa

6 - 9 maj
Svampsoppa

13 - 16 maj
Spenatsoppa

20 - 23 maj
Blomkålssoppa

27 - 30 maj
Sparrissoppa

Bokning och beställning till event & möten.
Är ni i behov av lunch till ert event eller möte? Mån - tor mellan 11:00 - 14:00 erbjuder vi catering av vår soppa från 10 personer upptill 50 personer. För mer info eller en offert kontakta oss på 0911 - 199 20 eller info@jarnspisenpitea,se

Välkomna in!

Beställning och bokning

hos oss kan ni beställa 24 timmar om dygnet!

Vi erbjuder ett antala olika produkter att beställa och köpa online. Ni hittar bland annat vår Järnpåse, matkurser, temamiddagar och provningar.

Information vid beställning/bokning
Har ni presentkort och vill nyttja detta på en av våra aktiviteter exempelvis för Järnpåsen? Ring till oss på 0911 -199 20 eller maila oss på info@jarnspisenpitea.se för beställning.

Glöm inte meddela vid beställningen eventuella allergier eller specialkoster. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

GDPR lagen
Genom att lämna dina uppgifter till oss i samband med beställningar/offerter/nyhetsbrev samtycker du till en sådan behandling av personuppgifter som beskrivs i vår integritetspolicy. Vår policy handlar mest om sunt förnuft och inte slarva med säkerheten runt dina personuppgifter, men vill du läsa mer så finns vår policy i text här.

Loading...