Ost- och charkprovning

Ost- och charkprovning 

Lokala - Svenska - Europeiska 

Är du intresserad av ost?
Vi brinner för att ge er gäster lite mer kunskap om våra läckerheter, ost- och chark. Välkommen till vår provning där vi blandar goda ostar och charkprodukter med olika tillbehör. Vi startar provningen med att berätta mer om vilka ostar och charkprodukter ni kommer att prova. Därefter, i ca en timme, testar vi och smakar på det goda tillsammans med bland annat våra egna marmelader, bröd och honung.

Våra ost- och charkprovning kostar 295 kr per person. Vi tar provningar från 10 personer, antingen på plats i vår butik eller hos er. Vår provning inkluderar: 8- 10 olika produkter, en kock, tillbehör och information om produkterna. Övriga val: Dryck, lokala delikatesser, olika datum och privata grupper.

För mer information och bokning
Når ni oss på 0911 - 199 20 eller info@jarnspisenpitea.se

Beställning och bokning

hos oss kan ni beställa 24 timmar om dygnet!

Vi erbjuder ett antala olika produkter att beställa och köpa online. Ni hittar bland annat vår Järnpåse, matkurser, temamiddagar och provningar.

Information vid beställning/bokning
Har ni presentkort och vill nyttja detta på en av våra aktiviteter exempelvis för Järnpåsen? Ring till oss på 0911 -199 20 eller maila oss på info@jarnspisenpitea.se för beställning.

Glöm inte meddela vid beställningen eventuella allergier eller specialkoster. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

GDPR lagen
Genom att lämna dina uppgifter till oss i samband med beställningar/offerter/nyhetsbrev samtycker du till en sådan behandling av personuppgifter som beskrivs i vår integritetspolicy. Vår policy handlar mest om sunt förnuft och inte slarva med säkerheten runt dina personuppgifter, men vill du läsa mer så finns vår policy i text här.

Loading...