HÄMTAR ÖPPETTIDER... VISA ÖPPETTIDER
111

Ost- & Charkprovning

Ost- & Charkprovning

LOKALA – SVENSKA – EUROPEISKA

Är du intresserad av ost?

Vi brinner för att ge er gäster lite mer kunskap om våra läckerheter, ost- och chark. Välkommen till vår provning där vi blandar goda ostar och charkprodukter med olika tillbehör. Vi startar provningen med att berätta mer om vilka ostar och charkprodukter ni kommer att prova. Därefter, i ca en timme, testar vi och smakar på det goda tillsammans med bland annat våra egna marmelader, bröd och honung.

Våra ost- och charkprovning kostar 295 kr per person.

Bokning & beställning
Vi tar provningar från 10 personer, antingen på plats i vår butik eller hos er. Våra provningar inkluderar: 8- 10 olika produkter, en kock, tillbehör och information om produkterna.

Bokning av våra provningar sker senast 7 dagar innan kurstillfälle. Avbokning kan göras fram till 7 dagar innan leverans. Därefter debiteras 80% av beställningen. Vid minskat deltagarantal, anmält mindre än 24 timmar innan beställd leverans, debiteras full kostnad.

För förfrågan! Maila oss på info@jarnspisenpitea.se

Välkommen och njut!

Cecilia & Daniel med personal

För fler gruppaktiviteter vill vi också tipsa om vår  Norrländska Matkurs. En trevlig kväll där vi lagar och avnjuter god mat samtidigt som delar med oss av vår kunskap om den lokala matkulturen.

BOKNING & BESTÄLLNING

HOS OSS KAN NI BESTÄLLA 24 TIMMAR OM DYGNET!

Vi erbjuder ett antala olika produkter att beställa och köpa via vår webshop. Ni hittar bland annat vår Järnpåse, säsongspåsar, bröd, kött osv.