HÄMTAR ÖPPETTIDER... VISA ÖPPETTIDER
111
🍾10 års Jubileum!🍾
 
Vi trodde verkligen inte när vi planerade vår stora öppningsdag av vår dåvarande restaurang att vi 10 år senare skulle få fira att vi varit företagare i 10 år. Vilken otrolig resa vi har fått göra och fortfarande får resa vidare på.
 
Vi startade våra tankar när vi var 23 år, både unga och oerfarna. Under vägen har vi fått lära oss hur kul det kan vara att får driva en dröm men också att få gå igenom motgångar. Vår väg har ändrat bana och idag driver vi en delikatessbutik med tillhörande matstudio.
 
Vi hade självklart inte kunna få vara företagare utan både våra kunder/gäster och vår fantastiska personal. Vi har fått möta många olika individer genom åren som gett oss både glädje och erfarenhet. Varmt tack till er alla!
 
Det är svårt att sammanfatta 10 års företagande men det vi tar med oss och vill dela med oss av är att våga satsa, lär dig mer, skaffa en eller flera mentorer, var stark i det du kan, acceptera att du inte kan allt, ta hjälp när du behöver, bevara minnena och glöm inte att ha kul samt fira alla små mål.
 
På fredag kommer vi att fira, för den 12 mars 2011 öppnade vi vår restaurang. Vi firar ett mål att få lov att vara företagare i 10 år under en pandemi. Det trodde vi aldrig!❤️
 
Självklart kommer vi att fira med er, våra fantastiska kunder. Passande för i år är att Piteå firar 400 år. Vad passar bättre än att fira det från 12 mars till 12 maj, då Piteå fyller 400 år? Vi tycker att det inte är bara vi som ska dela glädjen utan även att våra kunder och personal får ta del av vårt fantastiska arbete. Så på fredag inleder vi vårt firande i två månader tillsammans med er. Ni kommer att få ta del av erbjudanden, gåvor, nyheter, tävlingar och mm. Samtidigt som vi utvecklare oss och självklart lär oss mer. Vi kommer tillsammans med vår personal att utbilda oss vid sidan om för att kunna dela med oss av ännu mer kunskap. Inom vad kommer vi att berätta mer på resans väg.
 
Tack till 10 fantastiska år och tack till er alla!
/Cecilia & Daniel