HÄMTAR ÖPPETTIDER... VISA ÖPPETTIDER
111

Vi på Järnspisens Matbod är glada att meddela att vi utvecklar vår verksamhet och flyttar till nya lokaler. Vi har letat en lokal där vi kan fortsätta vår resa med verksamheten och har nu hittat en plats som möter våra behov för att fortsätta leverera smakrika produkter, tjänster till våra kunder och ny innovation.

Vår sökning efter vår nästa lokal har fokuserats på flera faktorer, inklusive tillgänglighet, parkeringsmöjligheter och främst utrymme för att utveckla nya egna produkter. Vi är glada att meddela att vi har funnit den platsen för vår fortsatta tillväxt vid Hammarvägen 22. Våra nya lokaler ligger bredvid vår samarbetspartner Viltpoolen, vilket öppnar upp spännande möjligheter för framtida samarbete och projekt.

”Vi ser verkligen fram emot nästa fas i vår resa. De nya lokalerna ger oss möjlighet att inte bara fortsätta erbjuda våra populära produkter som Järnpåsar, presentkort, delisortiment och tjänster inom matlagning, utan också att utforska nya idéer och samarbeten som kan berika upplevelsen för våra kunder,” säger Daniel Lindström, ägare av Järnspisens Matbod.

Den planerade flytten beräknas äga rum i slutet av maj. Under tiden förbereder Järnspisens Matbod sig för en framtida lanseringen av en ny produkt, som förväntas addera ytterligare värde till deras sortiment och upplevelse för kunderna.

”Daniel och jag ser verkligen fram emot att välkomna våra kunder till våra nya lokaler och fortsätta att erbjuda kundservice och de goda produkter som våra kunder förväntar sig från oss,” tillägger Cecilia Lindström, ägare av Järnspisens Matbod

Utöver att erbjuda nya produkter, tjänster och parkeringsmöjligheter kommer de nya lokalerna även att möjliggöra för Järnspisens Matbod att arrangera event- och mataktiviteter utomhus i samarbete med bland annat Viltpoolen, vilket ytterligare kommer att förhöja kundernas upplevelse och engagemang.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Cecilia och Daniel Lindström
Ägare av Järnspisens Matbod
0911- 199 20
Info@jarnspisenpitea.se
www.jarnspisenpitea.se