HÄMTAR ÖPPETTIDER... VISA ÖPPETTIDER
111

En av våra senaste leverantörer till vår butik är kokboksförfattaren Annkarin Nyberg ifrån Umeå. Denna fina kvinna har många järn i elden. För ett tag sedan skrev hon till oss då det var dags att besöka Piteå.

– Jag sitter just nu och signerar boktravar av ”Nu lagar vi: mellis, middag och sötsaker” (utgiven nu 2022 – helt färsk och nylanserad) och dess föregångare ”Nu bakar vi” (utgiven 2021 – utsågs till Sveriges bästa bakbok för barn och unga). Det slår mig nu när jag ska åka norröver, skulle ni vilja ta in någon av titlarna? 

Vi funderade lite och tänkte att detta skulle passa oss perfekt. Vi känner ju också Annkarin sen tidigare i andra sammanhang och ibland när flera kreatörer hittar nya nätverk så händer det något som skapar nya samarbeten. De där så kallade ringarna på vattnet. Vi svarade, absolut men då vill vi passa på att få ett kort på dig när du är i butiken. Sagt och gjort, nu har vi ett superfint kort på när Annkarin var här och lämnade böckerna. Det är precis så här vi arbetar, att få lära känna personen/personerna bakom produkterna. Att få en liten historia att få berätta vidare. När vi sen har en klippa som Annakarin som också skickar med en massa extra material så kan vi inte hålla på dessa själva.

För er som vill veta mer om den senaste boken kan ni kolla in detta klipp när Annakarin och hennes son lanserade den hos Nyhetsmorgon på Tv4.
Inspiration för att lära fler unga att laga mat >>

Vill ni veta mer om Annakarin ska ni även kolla in dessa länkar:
Amelia >> så hanterar du härskarteknikerna i vardagen
Dagens industri >> Pandemin synliggör nya maktspel på jobbet
Sommar i P1 >> Sommarpratare 18 augusti 2017
Webb >> annakarinnyberg.se

Tack Annkarin för att vi får vara ta del av dina böcker och för att vi får dela med oss av dess kunskap till våra kunder!