HÄMTAR ÖPPETTIDER... VISA ÖPPETTIDER
111

Nu öppnar vi vĂ„r butik pĂ„ HammarvĂ€gen 22 – VĂ€lkommen till invigningshelgen den 24-25 maj!

Vi Àr glada att meddela att vÄr nya butik pÄ HammarvÀgen 22 Àntligen öppnar! För att fira detta bjuder vi in alla till en helg fylld med hÀrliga upplevelser och spÀnnande aktiviteter.

Öppettider under invigningshelgen:

  • Fredag: 14.00 – 18.00
  • Lördag: 10.00 – 15.00

Mysig uteplats och matupplevelser
PĂ„ vĂ„r nya uteplats kan du njuta av en mysig miljö, förutsatt att vĂ€dret tillĂ„ter. Kom och prova vĂ„ra unika smashed burger tacos pĂ„ viltfĂ€rs, som vi tillagar utomhus. Till dessa serverar vi lokal dryck och kaffe för endast 100 kr per person. 🍔🌼☕

Roliga aktiviteter för barn och lekfulla sjÀlar
För de smĂ„ (och de som Ă€r unga till sinnet) har vi ordnat en spelhörna med roliga aktiviteter som fiskedamm, kasta ring och Ă€rtpĂ„sar. HĂ€r finns chansen att vinna fina priser. 🎈🎯

Smakupplevelser och kampanjer med Viltpoolen
För er som Àr intresserade av att prova pÄ nÄgot gott kommer Viltpoolen att vara pÄ plats med smakprover och kampanjer pÄ vÄra populÀra viltlÄdor. Missa inte chansen att hitta nÄgot extra gott till helgen!

Fina erbjudanden i butiken
Under invigningshelgen erbjuder vi tillsammans med Annicas handelstrÀdgÄrd ett specialerbjudande: handla för 300 kr i butiken och fÄ en blomma frÄn Annica. Dessutom har Viltpoolen tvÄ spÀnnande kampanjer pÄ vilttema utöver sina smakprover och andra erbjudanden.

Vi ser fram emot att fira vÄr öppning med er! VÀlkomna till HammarvÀgen 22 den 24-25 maj för en helg fylld med festligheter och upptÀcktsfÀrder.