HÄMTAR ÖPPETTIDER... VISA ÖPPETTIDER
111

Att få krypa upp i soffan och njuta av något gott i glaset/koppen tillsammans med höstens goda ostar, lite honung och toppa med några nötter. Mmmm…

För oss är hösten en tid att njuta av det som sommaren har gett oss. Nyslungad honung, ostar som fått gotta till sig under sommaren, marmelader på sommarens frukter, rostad nötter och härligt sällskap. Eller ta sig en tur i skogen och njuta av höstens härliga väder tillsammans med en picknick, är också något vi ser framemot. Nu startar en tid när alla matfantaster kan njuta av det goda vi har omkring oss. Något som är otroligt viktigt att ta hand om och i samband med det stötta våra företag.

Nu är det dags att ladda upp för september hos oss på Järnspisens Matbod. Vi presenterar här vårt månadens blad, vad som händer hos oss och vilka nyheter ni kan ta del av.

  • Leverantörer i fokus – Att vi får arbeta med många olika leverantörer är vi nog verkligen inte ensamma om. Men för oss är det viktigt att få arbeta med många små för det skapar en relation till produkterna som vi sen får sälja till våra kunder. Denna månaden berättar vi lite mer om vår leverantör och kokboksförfattaren Annakarin Nyberg som just lanserat en ny bok. Här kan ni läsa om vår intervju med Annkarin >> Att baka och laga mat med barn.
  • Eventhelger – Nu är det dags att komma igång igen med event och happenings. Under september har vi en Tartarhelg 9 – 10 sep och en Shoppinghelg 30 sep – 1 okt. Perfekt att boka in i kalendern!
  • Nyheter – varje månad har vi olika nyheter allt från produkter till nya rätter osv. I september kommer vi att förnya och byta ut våra smårätter/förrätter till hösttema. Webbshoppen är redan laddad med alla gobitar >> spana in här.
  • Ute på vift – Att få umgås och ladda ingång för kommande jul är något vi gör varje år. I slutet på augusti var vi ute på vift och besökt Formex. Kolla in vår storie på Instagram för att se vilka nyheter vi tittade på inför julen. >> Instagram
  • Visste ni? – Vi finns med i appen Karma >> En matsvinnsapp för att minska ned matsvinnet. Gå med du också och följ oss.

Månadens tanke från oss 😉
”Cheese’es”…. – Vad mycket ost ni har.
– Jo, vi har gouda mycke.
– då tar vi en bit.
– var det något mer som önskas?
– det brie bra så!