HÄMTAR ÖPPETTIDER... VISA ÖPPETTIDER
111

En krispig månad med lite kyligare på morgonen och lite mer värme inomhus är igång. Vi startar igång månaden med storbak för den populära kanelbullens dag. Att få njuta av trädgårdens skörd, ställa till med storbak och elda i vedspisen är faktiskt väldigt trevligt. Antar att vi inte är ensamma om detta just nu!

För oss är oktober den månaden då vi planerar och sätter det sista inför julen. Att få allt klart för att vi sen i november och december ska få fokusera på er kunder är otroligt viktigt för vår verksamhet. Ni kan därför hitta oss ibland i planerings böcker, omskyltning, pyntning eller provsmakande av nya produkter. Samtidigt är det dags att släppa första delen av julen hos oss. Här kommer allt vi hittar på i oktober hos oss på Järnspisens Matbod.

  • Eventhelger – Denna månaden startar vi med att lansera första delen av julen, 8 – 9 okt. Vi har också vår populära återkommande tartarhelg, 14 – 15 okt. En leverantörshelg 21 – 22 okt och tillsist en shoppinghelg 28 – 29 okt. Gillar ni god mat och dryck?! Passa på att spana in våra helger under oktober.
  • Leverantörer i fokus – Att vi får arbeta med många olika leverantörer är vi nog verkligen inte ensamma om. Men för oss är det viktigt att få arbeta med många små för det skapar en relation till produkterna som vi sen får sälja till våra kunder. I oktober presenterar vi vår leverantör Roberto Carvutto som hjälper oss med våra italienska produkter blandat sjukt goda oliver och den Svenska Mozzarellan. Här kan ni läsa mer om Roberto och hans fantastiska produkter >> Vår härliga Italienska leverantör!
  • Gott i butiken – Vi var ute på vift i slutet på augusti och beställde hem massa gott till butiken. Höstnyheter, kalendrar, nya tillbehör till ostar, nya leverantörer och omskyltning i fönster samt butik. Har ni varit inne? Annars är det dags. Vi har många gosaker, presenter och höstteman för den som gillar mat.
  • Visste ni? – Vi erbjuder något som heter Hyr en kock. Ett koncept där vi kommer hem till dig. Lagar massa gott utifrån era önskemål, allt för att ni ska kunna vara med era gäster.

Månadens tanke från oss 😉
På kanelbullens dag den 4 oktober hördes det mycket kanelbuller.
Det var inte vet-tigt, men förklarades av alla som var på kanelen
efter att ha bullat upp ordentligt. På börsen var det kanelbull market,
ja rent ut sagt en smaskens uppgång.